O programu E-misija

Projekt E-misija s izradom ovog portala ulazi u aktivnu fazu. za korisnike projekta pripremamo niz zanimljivih radionica s temama kao što su: primjena informacijskih tehnologija u radu udruga, komunikacijske vještine, organizacijski razvoj, financijsko poslovanje, upravnjanje projektima, stvaranje partnerstva, rad u zajednici…

U području jačanja kapaciteta udruga naše snage rasporeðujemo na 4 cjeline:

• Učenje na daljinu
  • Informiranje (u direktnom kontaktu, telefonom i putem e-maila)
  • Savjetovanje (u direktnom kontaktu, telefonom i putem e-maila)
  • Radionice i prezentacije u lokalnim zajednicama i županijskim središtima

Pripremno razdoblje projekta traje tri mjeseca i obuhvaća sljedeće zadatke i rezultate:

Zadatak Rezultat
Stvaranje detaljne baze podataka o udrugama na području 4 županije Poznat je stvaran broj i profil potencijalnih korisnika programa;
Procjena potreba potencijalnih korisnika programa Stvorena je osnova za planiranje najprikladnijih sadržaja i aktivnosti
Postavljanje sustava interne komunikacije za partnerske organizacije Uz mininalni trošak, omogućena je stalna komunikacija putem CMS-a i web-konferencija
Postavljanje web-stranice za korisnike programa Informacije o programu su dostupne javnosti
Izrada logotipa i vizualnog identiteta programa Osigurana je prepoznatljivost programa