Grad Zagreb: Natječaj za davanje u zakup sportskih građevina u vlasništvu Grada Zagreba

Grad Zagreb objavio je natječaj za davanje u zakup sportskih građevina u vlasništvu Grada Zagreba, a sportske građevine daju se u zakup na vrijeme od 5 godina.
Iznos zakupnine za sportske građevine jednak je troškovima tekućeg održavanja sportske građevine jer sportska građevina ne ostvaruje dobit, a pod troškovima tekućeg održavanja sportske građevine podrazumijevaju se:
– sitni popravci;
– održavanje zajedničkih prostorija i uređaja;
– režijski troškovi;
– održavanje i uređivanje okolnog zemljišta koje služi za redovnu uporabu sportske građevine (parkiralište, travnjaci, ukrasno zelenilo i sl.);
– troškovi premije osiguranja;
– plaće radnika koji rade na održavanju sportske građevine.

Pravo podnošenja ponuda na natječaj imaju:
– sportski klubovi i savezi, sportska zajednica, ustanove i trgovačka društva registrirana za obavljanje sportske djelatnosti upravljanja i održavanja sportskih građevina;
– fizičke osobe registrirane za obavljanje sportske djelatnosti.

Rok za podnošenje pisanih ponuda je 15 dana od dana objave natječaja, a ponude će biti javno otvorene u prostorijama Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport, Zagreb, Ilica 25, 1. kat, dvorana 8, dana 17. veljače 2016. u 10,00 sati.

 

Više informacija o natječaju možete pronaći na službenim stranicama Grada Zagreba, a cjeloviti tekst natječaja možete pronaći ovdje:

Natječaj: Zakup sportskih građevina, Grad Zagreb

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)