Info dan za Marie Sklodowska Curie aktivnosti

Agencija za mobilnost i programe Europske unije organizira promociju međunarodne i međusektorske suradnje u vidu razmjene osoblja u području istraživanja i inovacija (Research and Innovation Staff Exchange – RISE) te Vas ovim putem sa zadovoljstvom pozivamo na RISE informativni dan koji će se održati u utorak, 22. ožujka 2016. godine, u dvorani Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža, Frankopanska 26, u Zagrebu, s početkom u 9,30 sati.

Unutar Marie Sklodowska-Curie akcija promovira se međunarodna i međusektorska suradnja organizacija te mobilnost istraživača i ostalih osoba uključenih u inovacijske i istraživačke aktivnosti, s posebnim naglaskom na razmjenu iskustva i znanja. Ovogodišnji natječaj za razmjenu osoblja u području istraživanja i inovacija otvoren je do 28. travnja 2016. godine, a za njega je unutar proračuna za Marie Sklodowska-Curie akcije predviđeno 80 milijuna eura.

Cilj održavanja informativnog dana je upoznavanje sa specifičnim mogućnostima koje nudi razmjena osoblja u području istraživanja i inovacija, pravilima natječaja, postupkom evaluacije projekta, praktičnim savjetima za pisanje projekta, a ujedno će se predstaviti i primjer dobre prakse RISE projekta. S obzirom na tematiku, informativni dan prvenstveno je namijenjen predstavnicima visokih učilišta, znanstvenih instituta, istraživačkih centara i drugih znanstvenih organizacija, kao i privatnim poduzećima.

Sudjelovanje na informativnom danu je besplatno, a prijava je moguća putem sljedeće poveznice ovdje. Prijave su otvorene do četvrtka, 17. ožujka 2016. godine.

Program događanja preuzmite ovdje

 

Izvor:http://www.obzor2020.hr/obzor2020-novosti-pregled/msca_rise_info_dan_2016

 

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)