Natječaj “Jana – voda s porukom”

Jana “Voda s porukom” poziva na prijavu udruge i neprofitne organizacije sa sjedištem u Republici Hrvatskoj čije je područje djelovanja volontiranje, radionice osobnog razvoja, projekti koji imaju ekološku vrijednost i ideju, te projekti koji prepoznaju vrijednost ljudskih socijalizatora.

Informacije o područjima prijave projekata:
1. Volontersko djelovanje
Projekti koji potiču pokretanje i realizaciju volonterskih humanitarnih aktivnosti u udrugama u kojima svi članovi djeluju isključivo volonterski.
Obavezni primjeri realiziranih projekata u posljednje tri godine, u periodu od 2012. do 2015. godine.
2. Radionice osobnog razvoja
Radionice koje potiču osobne promijene i koje imaju zakonske i formalno pravne osnove za obavljanje takvih djelatnosti. Prijaviti se mogu udruge i njihovi savezi, zaklade, fondacije, ustanove i sve druge pravne osobe kojima temeljni cilj djelovanja nije stjecanje dobiti/profita, za koje iz posebnih propisa proizlazi da su neprofitne organizacije i koje su upisane u Registru neprofitnih organizacija, sa sjedištem u Republici Hrvatskoj.
Obavezni primjeri realiziranih projekata (radionica) u posljednje tri godine, u periodu od 2012. do 2015. godine
Izvještaj o radu u razdoblju od 2012. do 2015.
3. Ekološki projekti
Projekt mora pridonijeti zaštiti okoliša i/ili prirode na lokalnom području
4. Socijalizatori
Udruge, zaklade i društva u opisu svoga rada i djelovanja moraju imati predviđen program za uključivanje socijalizatora u njihov pravni subjekt (kroz pomoć, čuvanje pasa itd…)
Izvještaj o radu u razdoblju od 2012. do 2015. godine

Projekti se mogu prijaviti do 20.3.2015. godine, a više informacija i sve upute možete pronaći na stranicama projekta.