Javni poziv jedinicama lokalne samouprave na području Zagrebačke županije za dodjelu sredstava za sufinanciranje izrade pripremne dokumentacije za projekte razvoja širokopojasne infrastrukture

Predmet  ovog javnog poziva  je dodjela bespovratnih potpora jedinicama lokalne samouprave na području Zagrebačke županije za pokriće vlastitog udjela u troškovima izrade pripremne dokumentacije za projekte u okviru Programa Zagrebačke županije “Razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa za područje cijele Zagrebačke županije, prihvatljiv za financiranje iz EU fondova”.

Županijski program obuhvaća sve jedinice lokalne samouprave na području Zagrebačke županije, osim Općine Bistra, a podijeljen je na 6 projekata za koje su određeni nositelji: Velika Gorica, Ivanić-Grad, Vrbovec, Jastrebarsko, Sveta Nedelja i Zaprešić.

Ovisno o indeksu razvijenosti kojem pripada pojedini grad ili općina, Zagrebačka županija sufinancirat će 80 ili 100 posto troškova izrade pripremne dokumentacije. Maksimalni iznos županijske potpore koju pojedina jedinica lokalne samouprave (JLS) može ostvariti za izradu pripremne dokumentacije iznosi 250.000 kuna.

Iz Zagrebačke županije pozivaju gradove i općine da svoje prijave dostave preporučenom pošiljkom na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za fondove Europske unije, regionalnu i međunarodnu suradnju, s naznakom “Javni poziv jedinicama lokalne samouprave na području Zagrebačke županije za dodjelu sredstava za sufinanciranje izrade pripremne dokumentacije za projekte razvoja širokopojasne infrastrukture”, Ulica grada Vukovara 72/VI, 10000 Zagreb ili osobno na navedenoj adresi u pisarnici na 6. katu.

Rok prijave je 31. listopada 2015.
Tekst natječaja, upute za prijavitelje i prijavni obrazac možete preuzeti ovdje.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)