Javno predstavljanje Fonda mladih UZGON

U sklopu Razvojne suradnje s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva u području filantropije i zakladništva, u okviru Tematskog fonda “Demokratizacija i razvoj civilnoga društva 2.0”, Zaklada Zamah provodi projekt „Fond mladih UZGON“ – inovativni, održivi model financiranja projekata mladih u lokalnim zajednicama. Provodi se u Zagrebu, Bjelovarsko-bilogorskoj i Koprivničko-križevačkoj županiji.
Zaklada Zamah želi uspostavljanjem Fonda za mlade UZGON dugoročnije osnažiti poziciju i utjecaj mladih. Aktivnom ulogom Fonda za mlade UZGON radit će na promociji odgovorne filantropije i stvaranju poticajnog okruženja za društveno-ekonomsku afirmaciju mladih u lokalnim sredinama.

Uspostavljanjem Fonda UZGON i inovativnom dodjelom financijskih podrški za projekte mladih u lokalnim zajednicama koja omogućuje edukaciju svih dionika, financiranje projekata mladih i rješavanje njihovih problema, uključivanje svih lokalnih dionika u održivost Fonda UZGON te primjenu razvijene metodologije u ciljanim zajednicama želimo osobito:

  • razviti i osnažiti filantropske lokalne materijalne i ljudske kapacitete
  • osnažiti i aktivirati ulogu mladih i njihovih organizacija putem novog modela samoosnaživanja

Predstavljanje „Fonda mladih UZGON“  održat će se u četvrtak, 25. veljače 2016. u 20:00 sati u prostorijama Pogona – Zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade u Zagrebu, Kneza Mislava 11.

Za sudjelovanje potrebno je popuniti prijavnicu na stranicama Zaklade Zamah.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)