Obavijest o ažuriranju Godišnjeg plana natječaja jedinica lokalne i regionalne/područne samouprave za 2017. godinu

Temeljem Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge (Narodne novine, 26/15), Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske ima obvezu objavljivanja Godišnjeg plana natječaja, javnih poziva i drugih programa financiranja projekata i programa organizacija civilnog društva u 2017. godini iz proračuna jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Godišnji plan natječaja sadrži pregled svih natječaja zaprimljenih od jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave te su u njemu prikazani podaci o davatelju financijskih sredstava, nazivu javnog natječaja, okvirnom datumu raspisivanja natječaja, ukupnoj vrijednosti natječaja, okvirnom broju planiranih ugovora, vremenskom razdoblju ostvarivanja financijske podrške i, ovisno o vrsti javnog natječaja, druge podatke. 

Informacije u godišnjem planu podložne su dopunama te će biti ažurirane po potrebi, a posljednje ažuriranje označeno je 13.6.2017. godine. Godišnji plan objave natječaja za gradove, općine i županije možete pronaći ovdje.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)