“Kreirajte svoj program E-misija” za Virovitičko-podravsku županiju

Za: organizacije s područja Virovitičko-podravske županije

Poziv na sastanak u sklopu programa E-misija 2017.

 „Kreirajte svoj program E-misija!“

koji će se održati u ponedjeljak, 27. ožujka 2017. g., u 13 sati

u prostoru Velike vijećnice Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije, Trg Ljudevita Patačića 1, Virovitica

                                                        

Ove godine E-misija se mijenja!

Dosad ste nas slušali na radionicama i predstavljanjima? Program E-misija 2017. sluša vas!

Pozivamo sve predstavnike organizacija civilnoga društva, obrazovnih i odgojnih institucija i lokalne samouprave, kao i sve zainteresirane dionike u lokalnoj zajednici da zajednički kreiramo program E-misija za 2017. godinu.

Želite prijaviti svoju organizaciju na natječaj, a ne znate kako… Želite formirati školski ili vrtićki vrt, pokrenuti učeničku zadrugu i naučiti djecu kako da stvaraju svoju budućnost, ali ne znate koji su koraci… Planirate pokrenuti ili ojačati volonterski program… Muči vas upravljanje udrugom i teška partnerstva… Voljeli biste čuti iz prve ruke dobre primjere iz prakse, ali niste imali priliku…

Mi ćemo sve što vam treba organizirati za vas u vašoj lokalnoj zajednici!

Cilj je ovoga inicijalnog susreta ispitati prioritetne i stvarne potrebe predstavnika organizacija civilnoga društva s područja Virovitičko-podravske županije u svrhu što kvalitetnije i potpunije potpore u svakodnevnom radu i djelovanju te povezivanju dionika u lokalnoj zajednici, ali i u široj regiji centralne Hrvatske. Cilj nam je također pronalaziti nove načine za financiranje projekata važnih za društvo i lokalne zajednice i biti stalna podrška uključenim organizacijama.

Sastanak organiziraju djelatnici Centra za civilne inicijative u sklopu programa E-misija[1].

Sudjelovanje na sastanku i svim radionicama, seminarima i javnim tribinama u sklopu programa E-misija je besplatno. Hrana, piće i putni troškovi nisu osigurani.

Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail: ured@cci.hr (T. 098 877 410, Nikolina Turčinović Dupor).

 

[1] Program E-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg provodi Centar za civilne inicijative uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)