Ministarstvo gospodarstva: Javno savjetovanje za dodjelu bespovratnih sredstava za podršku razvoju Centara kompetencija

Javno savjetovanje na nacrt javnog poziva za iskaz interesa za ispunjavanje kriterija za prijavu na Ograničeni poziv na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava za podršku razvoju Centara kompetencija.

Temeljem Priloga 6. Zajedničkih nacionalnih pravila Ministarstvo gospodarstva, kao Posredničko tijelo razine 1 u sustavu upravljanja ESI fondovima u okviru Operativnog programa Konkurentnost I kohezija 2014.-2020., obvezno je provesti javno savjetovanje o dokumentaciji postupka dodijele bespovratnih sredstava prije upućivanja Upravljačkom tijelu na odobrenju.
Savjetovanje će se provesti u razdoblju od 23. srpnja 2015. do 21. kolovoza 2015. u obliku internetskog savjetovanja na središnjim internetskim stranicama ESI fondova, Ministarstva gospodarstva i na internetskoj stranici e-savjetovanje.
Dokumenti vezani za savjetovanje dostupni su ovdje.

Javna usmena rasprava će se održati 20. kolovoza 2015. u 11.00 sati u kino dvorani Ministarstva gospodarstva, Vukovarska 78.

Savjetovanje će biti na temu Javnog poziva za iskaz interesa za ispunjavanje kriterija za javljanje na Ograničeni poziv na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava za podršku razvoju Centara kompetencija i ključnih elemenata Ograničenog poziva na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava za podršku razvoju Centara kompetencija.
Cilj savjetovanja je dobivanje komentara javnog, poslovnog i znanstveno-istraživačkog sektora kako bi sadržaj i objave gore navedenih poziva bili što bliže stvarnim potrebama potencijalnih korisnika I kako bi rezultati poziva.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)