MZOS: Poziv na dostavu projektnih prijedloga ”Jačanje kapaciteta ustanova za obrazovanje odraslih – faza II”

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta je u sklopu Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007.- 2013. Europskog socijalnog fonda te nacionalnim strateškim dokumentima i zakonodavstvom, objavilo javni poziv za dodjelom bespovratnih sredstava koja treba doprinijeti relevantnosti i kvaliteti obrazovne ponude ustanova za obrazovanje odraslih s ciljem povećanja konkurentnosti odraslih polaznika na tržištu rada, mobilnosti i aktivnije uloge u društvu, uspostavljanja sustava osiguranja kvalitete u sustavu obrazovanja odraslih te boljeg usklađivanja s lokalnim/regionalnim potrebama.

Opći cilj ovog poziva na dostavu projektnih prijedloga je poboljšanje relevantnosti i kvalitete obrazovne ponude ustanova za obrazovanje odraslih te jačanje profesionalnih kapaciteta provoditelja obrazovanja odraslih kako bi se postiglo povećanje konkurentnosti polaznika na tržištu rada.

Za financiranje projekata u okviru ovog poziva na dostavu projektnih prijedloga raspoloživ je iznos od 29.030.000,00 HRK: najniži iznos traženih bespovratnih sredstava za financiranje projekta je 500.000,00 kuna, a najviši 1.500.000,00 kuna.
Projekti se mogu sufinancirati u maksimalnom iznosu do 95% prihvatljivih troškova.

Na natječaj se mogu javiti kao nositelji ustanove za obrazovanje odraslih, a kao partneri ustanove za obrazovanje odraslih; odgojno-obrazovne ustanove; udruge; zadruge; tijela državne uprave; jedinice regionalne i lokalne samouprave; poslodavci; sindikati.

Rok za dostavu: 20. travnja 2015. do 16.00 sati.

Više informacija o ovom natječaju možete pronaći na stranicama MZOS-a.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)