Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva objavila dva natječaja – za institucionalnu podršku te razvoj volonterstva

Nacionalna zaklada raspisala je 18.8.2015. godine dva natječaja od kojih je jedan natječaj za odobravanje financijskih oblika podrški te jedan za dodjelu nagrada. Raspisan je natječaj za dodjelu institucionalnih podrški (u 4 kategorije – podnatječaja) te natječaj za nagradu “Otisak srca” za razvoj volonterstva djece i mladih.

Predstavljanje natječaja za institucionalne podrške i novog internetskog načina prijave održat će se u četvrtak, 27. kolovoza 2015. godine u hotelu Dubrovnik u Zagrebu, Gajeva 1, dvorana Ban Jelačić, od 11:00 do 13:00 sati. Prijave za sudjelovanje na predstavljanju natječaja i novog načina internetske prijave primaju se putem prijavnog obrasca najkasnije do 24. kolovoza 2015. godine na telefaks broj 01/2399 111 ili adresu e-pošte: zaklada@civilnodrustvo.hr. Na internetskim stranicama Nacionalne zaklade bit će emitiran izravan prijenos predstavljanja.

Prijavni obrazac možete pronaći na stranicama Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.