Najava otvorenog poziva na dostavu projektnih prijedloga – Modernizacija školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s Hrvatskim kvalifikacijskim okvirom i potrebama tržišta rada – faza II

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta planira, u okviru Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013. Prioriteta 3. Unaprjeđenje ljudskog kapitala u obrazovanju, istraživanju i razvoju, tijekom travnja 2014. godine, objaviti poziv na dostavu projektnih prijedloga Modernizacija školskih kurikuluma u skladu s Hrvatskim kvalifikacijskim okvirom i potrebama tržišta rada – faza II iz područja strukovnog obrazovanja.

Za financiranje projekata u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga raspoloživ je iznos od 46.014.000,00 kuna. Financiranje je osigurano iz sredstava Europskog socijalnog fonda (ESF) te u okviru Državnog proračuna Republike Hrvatske. Najniži iznos traženih sredstava za financiranje projekta je 700.000,00 kuna, a najviši 2.500.000,00 kuna.

Prihvatljivi su prijavitelji ustanove strukovnog obrazovanja koje se mogu javiti u partnerstvu s ostalim ustanovama strukovnog obrazovanja, socijalnim partnerima na lokalnoj, regionalnoj ili sektorskoj razini (regionalnim/sektorskim ograncima strukovnih/sektorskih udruženja, udrugama poslodavaca, komorama i/ili sindikatima), jedinicama lokalne i regionalne samouprave; nevladinim organizacijama, mikro, malim i srednjim poduzećima, visokim učilištima (tj. sveučilištima, sastavnicama sveučilišta, veleučilištima, visokim školama); zadrugama te znanstvenim organizacijama.

 

Izvor: http://www.ljudskipotencijali.hr/najava-otvorenog-poziva-na-dostavu-proj…

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)