Održana radionica “Pisanje projekata za početnike”

Poludnevna radionica na temu “Pisanje projekata za početnike” okupila je 14. svibnja u daruvarskom Češkom narodnom domu više od 30 sudionika, predstavnika organizacija civilonog društva i institucija lokalnih zajednica s područja Bjelovarsko-bilogorske i Sisačko-moslavačke županije.
Treneri programa E-misija facilitirali su proces izrade problemskog stabla, prikazali primjere iz njihove prakse te u drugom dijelu radionice predstavili dva aktualna natječaja: Europa za građane čija je kontakt informativna točka Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i natječaj Regionalne zaklade za lokalni razvoj Zamah pod nazivom „Naš doprinos zajednici“.
Prostor za održavanje radionice kao i osvježenje za sudionike s pecivima osigurala je udruga koja okuplja predstavnike češke nacionalne manjine pod nazivom Češka beseda i županijska partnerska organizacija Savez za pravedno društvo koja će i nadalje nastaviti pružati usluge informiranja i savjetovanja organizacija civilnog društva i lokalne zajednice u ovoj županiji.

3 komentara na “Održana radionica “Pisanje projekata za početnike”

1. Poštovanje!

Zovem se Sanja Čižić i predstavnica sam uprave Hrvatske udruge Dadilja. Zainteresirana sam jako za
    radionicu o pisanju projekta. Molila bi Vas, ako je moguće, da mi javite kada je to moguće ostvariti kod Vas. Kontaktirala sam i organizaciju JAKO i uputili su me Vama. Hvala Vam unaprijed.Srdačan pozdrav i, nadam se, do skorog viđenja.
    Sanja

• Poštovana gđo. Čižić,

Zahvaljujemo na Vašem mailu i iskazanom interesu za sudjelovanje u radionici o pisanju projekata. Vaša e-mail adresa je dodana na našu mailing listu i obaijestit ćemo Vas o slijedećem terminu održavanja radionice. Informacije o održavanju radionica će također biti objavljene i na našoj web stranici e-misija.info

Srdačan pozdrav,