Poziv na prezentaciju Natječaja za građanske akcije “Naš doprinos zajednici” 26.04.2017. Glina

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva je dana 14.04.2017. godine raspisala natječaj za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“ za financiranje aktivnosti udruga, zaklada i ustanova sa sjedištem u Istarskoj, Primorsko-goranskoj, Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj i Krapinsko-zagorskoj županiji.

U istih pet županija Zaklada će održati predstavljanje natječaja kako bi približili uvjete potencijalnim prijaviteljima. Za sve zainteresirane organizacije s područja Sisačko-moslavačke županije prezentacija natječaja, u suradnji s Agencijom za razvoj Grada Gline, održat će se u srijedu 26.04.2017. godine u 17:30 h u prostoru Hrvatskog doma na adresi Ul. Stjepana i Antuna Radića 10, 44400 Glina.

U želji da Vam predstave propozicije natječaja, olakšaju prijavu na isti te omoguće postavljanje pitanja na eventualne nedoumice, pozivaju sve udruge, zaklade i ustanove da njihovi predstavnici prisustvuju prezentaciji.

Mole se zainteresirani da najkasnije do utorka, 25.04.2017.g. potvrde  svoje sudjelovanje na adresu e-pošte zaklada@civilnodrustvo-istra.hr s naznakom „Prezentacija Glina“. Također molimo da ovaj Poziv proslijedite svima kojima smatrate da bi bio od značaja.

Poziv preuzmite ovdje

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)