Otvoren natjeČaj za program “Reach for Change – Budi promjena”

Tele2 i međunarodna Zaklada Reach for Change iz Švedske ove godine nastavljaju lani započetu uspješnu suradnju na projektu „Reach for Change – Budi promjena“. Cilj  je pružiti financijsku i nefinancijsku podršku projektima koji značajno doprinose rješavanju nekih od najvećih problema s kojima se susreću djeca.

Rok za prijavu je 1. srpnja 2016.

Pojekti koje će socijalni poduzetnici moći prijaviti na natječaj moraju se odnositi na područje razvoja, obrazovanja, zdravlja, ekonomske i društvene participacije, slobode i mogućnosti izražavanja djece. Važno je istaknuti kako prijavljeni projekti moraju biti temeljeni, odnosno sukladni, principima UN-ove Konvencije o pravima djeteta.

Podrška kroz projekt „Reach for Change – Budi promjena“ sastoji se od financiranja u iznosu od 180.000 kuna za godinu dana te od nefinancijske podrške kroz koju Zaklada Reach for Change i Tele2 pomažu socijalnim poduzetnicima postići održivost njihova rada i što bolje rezultate za dobrobit djece. Oblik nefinancijske podrške se definira individualno za svaki podržani projekt, ovisno o njegovim potrebama.

Prijave na natječaj se podnose isključivo online sustavom za prijave na croatia.reachforchange.org.

 

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)