Poziv na Informativni dan Europska volonterska služba (EVS) i socijalna skrb

Agencija za mobilnost i programe EU poziva vas na EVS info dan koji će se održati 24. ožujka 2017. u Zagrebu, u prostorijama Leksikografskog zavoda „Miroslav Krleža“, Frankopanska 26, od 9.00 do 12.00 sati.

Europska volonterska služba, koju financira Europska komisija u okviru programa Erasmus+ u području mladih, omogućuje mladima između 17 i 30 godina volontiranje u organizacijama civilnog društva u inozemstvu. U proteklih dvadeset godina više od 100.000 mladih volontera sudjelovalo je u aktivnostima Europske volonterske službe s ciljem stjecanja posebnih vještina, poput solidarnosti, razumijevanja i tolerancije, te postizanja osobnog i profesionalnog razvoja.

Na info danu predstavit će se novosti vezane za Europsku volontersku službu od 2017. godine, a dodatna pozornost posvetit će se predstavljanju nove inicijative Europske komisije, Europske snage solidarnosti.

Prijave za sudjelovanje zaprimaju se ispunjavanjem prijavnog obrasca na sljedećoj poveznici najkasnije do 17. ožujka 2017.

Više o pozivu saznajte ovdje