Poziv na okrugli stol s temom „Prostori suradnje udruga i lokalne samouprave“, Virovitica

Za: organizacije civilnoga društva s područja Virovitičko-podravske županije

Poziv na okrugli stol s temom

„Prostori suradnje udruga i lokalne samouprave“

korištenje gradskih i drugih prostora te suradnja organizacija civilnoga društva i lokalne samouprave u Virovitičko-podravskoj županiji

koji će se održati u srijedu, 31. svibnja 2017. godine, od 11.00 do 12.30 sati u prostoru Velike vijećnice Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije, Trg Ljudevita Patačića 1, Virovitica

 

Poštovani,

na nedavno održanom sastanku s organizacijama civilnoga društva u Virovitičko-podravskoj županiji iskazana je potreba za otvaranjem pitanja korištenja prostora u vlasništvu jedinica lokalne samouprave te su navedeni neki pozitivni primjeri suradnje, koje bismo na ovom okruglom stolu rado istakli kako bi nam svima bili poticaj i motivacija.

Na ovom okruglom stolu proširit ćemo temu korištenja prostora i tražiti najbolje načine  suradnje, umrežavanja i tako pridonijeti osnaživanju lokalnih zajednica i omogućiti čim kvalitetnije programe u zajednici, kojima organizacije civilnoga društva doprinose u Virovitičko-podravskoj županiji.

Okrugli stol organiziran je u sklopu programa E-misija[1], a rezultat je suradnje Centra za civilne inicijative i domaćina: Virovitičko-podravske županije, Grada Virovitice i Udruge SOS, koja je tri godine bila suradna organizacija programa E-misija.

Sudjelovanje na sastanku i svim radionicama, seminarima i javnim tribinama u sklopu programa E-misija je besplatno. Hrana, piće i putni troškovi nisu osigurani.

Zbog ograničenog broja mjesta u Vijećnici molimo vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail: ured@cci.hr (T. 098 877 410, Nikolina Turčinović Dupor).


E-misija je dio Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg provodi Centar za civilne inicijative uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)