Poziv na „Partnerski forum“ za organizacije civilnoga društva, Sisak

Za: organizacije civilnoga društva s područja Sisačko-moslavačke županije

Poziv na

„Partnerski forum“

za organizacije civilnoga društva

koji će se održati u srijedu, 22. ožujka 2017. g. u prostoru Velikog kabineta u Gradskoj vijećnici Grada Siska, Rimska 26, Sisak, od 15.00 do 17.00 sati.

Poštovani,

tragom iskazanih potreba na sastanku s organizacijama civilnoga društva, program E-misija organizira „Partnerski forum“ za organizacije civilnoga društva.

Cilj ovog „Partnerskog foruma“ je pružiti priliku svim dionicima u lokalnoj zajednici, prije svega organizacijama civilnoga društva, obrazovnim i drugim institucijama te predstavnicima lokalne samouprave da se međusobno upoznaju, razmijene iskustva, znanja te da se povežu u partnerske odnose koji će omogućiti kvalitetnije i snažnije lokalno i drugo djelovanje.

Forum će facilitirati djelatnici Centra za civilne inicijative.

Događaj je organiziran u sklopu programa E-misija[1].

Zbog organizacijskih razloga potrebne su prijave na događanje. Molimo vas da prijavu pošaljete najkasnije do ponedjeljka 20.3.2017. u 15.00 sati na e-mail: ured@cci.hr ili telefon 098 877 410 (Nikolina), a bilo bi korisno da navedete očekivanja koja imate od ovog foruma.

[1] E-misija je dio Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg provodi Centar za civilne inicijative uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.