Poziv na predstavljanje natječaja za građanske akcije ‘Naš doprinos zajednici’

Za udruge, zaklade i ustanove u lokalnoj zajednici Zagrebačke županije u suradnji s Zakladom Zamah

Poziv na predstavljanje natječaja za građanske akcije

‘NAŠ DOPRINOS ZAJEDNICI’

koji će se održati u srijedu, 3. svibnja 2017. g., od 18 do 19 sati

u prostoru Pučkog otvorenog učilišta Samobor – Centar za mlade, Ulica Savke Dabčević Kučar 8, Samobor

Regionalna zaklada za lokalni razvoj Zamah raspisala je natječaj za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“ 14.04.2017. Natječaj je otvoren do 15. 05.2017. Visina pojedinačne potpore iznosi 10.000,00 kuna i na natječaj se mogu prijaviti udruge, zaklade i ustanove u lokalnoj zajednici. Odobrit će se ukupno 30 potpora.

Svrha predstavljanja natječaja je približiti zainteresiranim prijaviteljima upute za prijavitelje, razjasniti prirodu građanskih akcija, dozvoljene troškove akcije i odgovoriti na sva pitanja koja prijavitelji imaju. Ovo je prilika i za mlade koji u okviru svojih inicijativa doprinose razvoju lokalne zajednice kao i za sve druge skupine stanovništva.

Predstavljanje organiziraju djelatnici Centra za civilne inicijative u sklopu programa E-misija[1]. Natječaj će predstaviti djelatnici Zaklade Zamah.

Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail: cci@e-misija.info (T. 099 4444 818, Ivana Neralić).

Vaš tim

[1] Program E-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg provodi Centar za civilne inicijative uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)