Poziv na priključenje kampanji „Gledaj (u)druge… jer tu smo s razlogom“, DOVU 2017 i Hrvatska volontira

 

U Rijeci je prošle godine pokrenuta kampanja „Gledaj (u)druge… jer tu smo s razlogom“ koja se ove godine provodi u vrijeme Dana otvorenih vrata udruga (DOVU), kao i Tjedan ‘Hrvatska volontira’.

Ove tri manifestacije ove se godine obilježavaju u tjednu od 22.-27.05.2017. a sve organizacije civilnoga društva pozivaju se na aktivno uključivanje.

Dani otvorenih vrata udruga (DOVU) 2017. održat će se od 25. do 27.5.2017. godine, a udruge se mogu uključiti samostalno, organizirati zajednička događanja ili predstavljanja ili se priključiti već postojećim kampanjama ili aktivnostima. Vaša kreativnost može doći do punog izražaja u ovogodišnjim DOVU.

Sve aktivnosti koje udruge planiraju u sklopu DOVU treba prijaviti putem aplikacije UdrugeInfo do 28.4.2017. godine.

U kampanju Gledaj (u)druge možete uključiti i druge aktivnosti koje ste planirali predstaviti, a odličan su besplatan i već izrađen alat za širok doseg putem društvenih mreža i medija, a možete ga skinuti ovdje (materijali se stalno nadograđuju).

Centar za civilne inicijative je jedan od pet centara regionalne podrške koja se u ovim događanjima  sastoji od suradnje u informiranju udruga o Danima otvorenih vrata udruga, Hrvatska volontira i kampanji Gledaj (u)druge.

Pozivamo vas da pokrenete slične lokalne inicijative, a mi vam možemo biti podrška dijeleći informacije na našim stranicama, a također možete priključiti svoju organizaciju kampanji putem jednostavnog obrasca.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)