Poziv na radionicu pod nazivom „Od ideje do projekta“

Za: organizacije civilnoga društva s područja Grada Zagreba i zagrebačke županije

 

Program e-misija u suradnji s LAG Sava i Udruženjem obrtnika Jastrebarsko

 

Poziva na radionicu pod nazivom

 

„Od ideje do projekta“

koja će se održati u četvrtak 08. prosinca 2016.u  prostorijama Udruženja obrtnika Jastrebarsko,

Ul. Tadije Smičiklasa 3, 10450, Jastrebarsko

 

od 09:00.00 do 15.00 sati.

 

 

Cilj radionice je proširiti znanje predstavnika organizacija civilnoga društva s područja  Grada Zagreba i Zagrebačke županije osnovama izrade projektnog prijedloga koji se ne upućuju na Europske fondove nego domaće donatore, tijela državne uprave, zaklade, tvrtke, banke, veleposlanstva u RH i slično.  Tijekom radionice obuhvatit ćemo strukturu projektnog prijedloga, način popunjavanja opisnog obrasca i obrasca proračuna, korake u izradi projektnog prijedloga, te definiranje ciljeva, rezultata i aktivnosti.

Radionicu će voditi  djelatnici Centra za civilne inicijative.

Broj sudionika je ograničen na 20.

Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija[1].

 

Molimo vas da prijavu pošaljete najkasnije do srijede 07.12.2016. u 12.00 sati na e-mail:   gordana@cci.hr  ili  da svoj dolazak najavite na telefon  095  44 44 819  (Gordana Ramač)

Kriterij odabira polaznika za radionicu bit će redoslijed prijave za radionicu. Svi prijavljeni na radionicu dobit će obavijest da li je njihova prijava prihvaćena ili ne.

Kod prijave molimo  vas da nam pošaljete slijedeće podatke: Ime i prezime prijavitelja, naziv organizacije iz koje dolazite, kontakt telefon i e-mail adresu. Ovi podaci potrebni su nam za pravovremeno ažuriranje baze podataka.

Tim e-misija

[1] E-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode organizacije: Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. telefon – Poziv u pomoć  u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)