Poziv na radionicu: Partnerstvo u zajednici, Daruvar

Za: organizacije s područja Bjelovarsko-bilogorske županije

Poziv na radionicu pod nazivom

“Partnerstvo u zajednici”

koja će se održati u ponedjeljak, 19. listopada 2015.

u prostorijama Gradske vijećnice u Daruvaru,

Trg kralja Tomislava 14, Daruvar

od 11.00 do 15.00 sati.

Poštovani,

Cilj radionice je proširiti znanje sudionika s područja stvaranja i održavanja partnerstva. Govorit ćemo o prednostima partnerstva u zajednici, zajedničkom rješavanju problema, uključivanju svih dionika u stvaranje boljih i konstruktivnih zajednica u županiji.

Preporučujemo da na radionicu dođu predstavnici organizacija civilnoga društva i predstavnici institucija u lokalnoj zajednici kao i jedinica lokalne samouprave čije se partnerstvo potiče i u natječajima za provedbu projekata iz EU fondova.

Radionicu će voditi  djelatnici Centra za civilne inicijative.

Broj sudionika je ograničen na 20.

Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija[1].

Molimo vas da prijavu pošaljete najkasnije do 16.10.2015. u 12.00 sati na e-mail: szpd@e-misija.info (Sven Lončar, 098 377 075).

Kriterij odabira polaznika za radionicu bit će redoslijed prijave za radionicu. Svi prijavljeni na radionicu dobit će obavijest je li njihova prijava prihvaćena ili ne.

Tim e-misija

[1] E-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode organizacije: Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. telefon – Poziv u pomoć  u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Poziv Daruvar, Partnerstvo u zajednici

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)