Poziv na radionicu „Partnerstvo u zajednici“

Za: organizacije s područja Sisačko – moslavačke županije

 

Program e-misija u suradnji s Osnovnom školom 22. lipnja, Sisak, poziva na radionicu pod nazivom  „Partnerstvo u zajednici“

Radionica  će se održati u petak 06. svibnja 2016.u prostorijama OŠ 22. lipnja, Ul. Franje Lovrića 27,  Sisak

od 11.00 do 15.00 sati.

 

Cilj radionice je proširiti znanje predstavnika organizacija civilnog društva s područja Sisačko – moslavačke županije o načinima stvaranja i održavanja partnerstva. Govorit ćemo o prednostima partnerstva u zajednici, zajedničkom rješavanju problema,  ali i potencijalnim rizicima koje donosi partnerstvo. Osvrnut ćemo se na neke uspješne primjere partnerstva i uz praktične vježbe osmisliti kako u partnerstvu pokrenuti pozitivne promjene u zajednici.

Preporučujemo da na radionicu dođu predstavnici organizacija civilnoga društva i predstavnici institucija u lokalnoj zajednici kao i jedinica lokalne samouprave čije se partnerstvo potiče i u natječajima za provedbu projekata iz EU fondova.

Radionicu će voditi  djelatnici Centra za civilne inicijative.
Broj sudionika je ograničen na 20.
Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija[1].

Molimo vas da prijavu pošaljete najkasnije do 05.06.2016. u 12.00 sati na e-mail: : iks@e-misija.info

ili svoj dolazak potvrdite na broj mobitela 099 800 0438  (Gordana)

Kriterij odabira polaznika za radionicu bit će redoslijed prijave za radionicu. Svi prijavljeni na radionicu dobit će obavijest da li je njihova prijava prihvaćena ili ne.

Kod prijave molimo  vas da nam pošaljete slijedeće podatke: Ime i prezime prijavitelja, naziv organizacije iz koje dolazite, kontakt telefon i e-mail adresu. Ovi podaci potrebni su nam za pravovremeno ažuriranje baze podataka.

Prostor održavanja radionice pristupačan je za osobe s invaliditetom.

Tim e-misija

[1] E-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode organizacije: Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. telefon – Poziv u pomoć  u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)