Poziv na radionicu pod nazivom „Od ideje do projekta“

Za: organizacije s područja Virovitičko-podravske županije

 

Radionica  će se održati u petak 16. rujna 2016. u Slatini u prostorijama Gradskog Društva Crvenog Križa Slatina, Braće Radića 13a, Slatina ,od 10.30 do 16.30 sati.

 

Cilj radionice je proširiti znanje predstavnika organizacija civilnoga društva s područja  Virovitičko – podravske županije osnovama izrade projektnog prijedloga koji se ne upućuju na Europske fondove nego domaće donatore, tijela državne uprave, zaklade, tvrtke, banke, veleposlanstva u RH i slično.  Tijekom radionice obuhvatit ćemo strukturu projektnog prijedloga, način popunjavanja opisnog obrasca i obrasca proračuna, korake u izradi projektnog prijedloga, te definiranje ciljeva, rezultata i aktivnosti.

Radionicu će voditi  djelatnici Centra za civilne inicijative.

Broj sudionika je ograničen na 20.

Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija[1].

Molimo vas da prijavu pošaljete najkasnije do četvrtka 15.09.2016. u 12.00 sati na e-mail: sos@e-misija.info ili se najavite na broj telefona . 033 721 500 (Valentina)

Kriterij odabira polaznika za radionicu bit će redoslijed prijave za radionicu. Svi prijavljeni na radionicu dobit će obavijest da li je njihova prijava prihvaćena ili ne.

 

Kod prijave molimo  vas da nam pošaljete slijedeće podatke: Ime i prezime prijavitelja, naziv organizacije iz koje dolazite, kontakt telefon i e-mail adresu. Ovi podaci potrebni su nam za pravovremeno ažuriranje baze podataka.

Tim e-misija

 

 

E-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode organizacije: Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. telefon – Poziv u pomoć  u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)