Poziv na radionicu pod nazivom „Od ideje do projekta“

Poziv za organizacije iz Sisačko-moslavačke županije

 

Radionica će se održati u četvrtak, 20. listopada  2016. u Sisku, u prostoru Dnevnog centra slijepih,

Marina Držića 22, Sisak, od 9.00 -15.00 sati.

 

Cilj radionice je proširiti znanje predstavnika organizacija civilnoga društva s područja  Sisačko – moslavačke županije osnovama izrade projektnog prijedloga koji se ne upućuju na Europske fondove nego domaće donatore, zaklade, tvrtke, banke, veleposlanstva u RH i slično.

Tijekom radionice obuhvatit ćemo strukturu projektnog prijedloga, način popunjavanja opisnog obrasca i obrasca proračuna, korake u izradi projektnog prijedloga, te definiranje ciljeva, rezultata i aktivnosti.

 

Radionicu će voditi  djelatnici Centra za civilne inicijative.

Radionica je organizirana u sklopu programa  E-misija[1].

Sudjelovanje na radionici je besplatno. Hrana, piće i putni toškovi nisu osigurani.

Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na e-mailiks@e-misija.info  ili na broj mobitela 099 800 0438  (Gordana Paton) najkasnije do srijede 19.10.2016. u 12.00 sati.

 

Broj mjesta na radionici je ograničen na 20, stoga će redoslijed zaprimanja prijava biti kriterij prihvaćanja prijave.

 

Kod prijave molimo  vas da nam pošaljete slijedeće podatke: Ime i prezime prijavitelja, naziv organizacije iz koje dolazite, kontakt telefon i e-mail adresu. Ovi podaci potrebni su nam za pravovremeno ažuriranje baze podataka.

Tim e-misija

[1] E-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode organizacije: Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja –  u partnerstvu i uz  financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)