Poziv na radionicu pod nazivom „Partnersko rješavanje problema u zajednici“

Radionica će se održati u ponedjeljak, 16. lipnja 2014. u Staroj  medicinskoj školi , Trg Eugena Kvaternika 13, Bjelovar

od 10 – 14 sati.

Cilj radionice je proširiti znanje sudionika s područja stvaranja i održavanja partnerstva. Govorit ćemo o prednostima partnerstva u zajednici, zajedničkom rješavanju problema, uključivanju svih dionika u stvaranje boljih i konstruktivnih zajednica u našoj županiji.
Radionicu će voditi djelatnici Centra za civilne inicijative.
Broj sudionika je ograničen na 20. Preporučujemo da na radionicu dođu predstavnici organizacija civilnoga društva i predstavnici institucija u lokalnoj zajednici kao i jedinica loklane samouprave čije se partnerstvo potiče i u natječajima za provedbu projekata iz EU fondova.
Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija kojeg provode udruge Centar za civilne inicijative iz Zagreba, IKS iz Petrinje, S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja iz Virovitice i Savez za pravedno društvo iz Bjelovara.
Molimo vas da prijavu s naznakom naslova radionice pošaljete najkasnije do 13.06. u 12.00 sati na e-mail: szpd@e-misija.info.
Tim e-misija

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)