Poziv na radionicu pod nazivom „Priprema projekata za EU fondove“

Pozivamo Vas na radionicu pod nazivom „Priprema projekata za EU fondove“. Radionica traje 5 dana i održat će se u dva modula:

I. dio :        14. – 16. listopada  2013.   od 9.00 do 15.30 sati
II. dio:        21. – 22. listopada  2013.    od 9.00 do 15.30 sati

Mjesto održavanja radionica je: Građanski centar Petrinja (prostor Udruge IKS), Turkulinova 9, Petrinja

Cilj radionice je proširiti znanje predstavnika organizacija civilnoga društva s područja Sisačko-moslavačke županije u pripremi i izradi projektnih prijedloga za EU fondove i konkretne natječaje.

Radionicu će voditi djelatnici  Centra za civilne inicijative.

Svaka organizacija može prijaviti maksimalno 2 polaznika! Broj sudionika je ograničen na 20.

Sudionici će dobiti uvjerenje o sudjelovanju na radionici. Potrebno je sudjelovanje polaznika tijekom svih 5 dana radionice.

Hrana i piće na radionici nisu osigurani.

Radionica je organizirana u sklopu programa  E-misija  kojeg provode udruge Centar za civilne inicijative iz Zagreba, IKS iz Petrinje, S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja iz Virovitice i Savez za pravedno društvo iz Bjelovara.

Molimo vas da prijavu pošaljete najkasnije do 10. listopada u 12.00 sati na e-mail: iks@e-misija.info. Kriterij odabira polaznika za radionicu bit će redoslijed prijave za radionicu. Svi prijavljeni na radionicu dobit će  11. listopada obavijest je li njihova prijava prihvaćena ili ne.

E-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode organizacije: Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja  u partnerstvu i uz  financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.