Predstavljanje programa Europa za građane u Osijeku, 8.11.2016.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u suradnji s Informacijskim centrom Europe Direct Osijek (EDIC Osijek) koji djeluje pri Regionalnoj razvojnoj agenciji Slavonije i Baranje organizira predstavljanje programa Europa za građane 2014-2020.

Program je podijeljen u dvije Cjeline: 1. Europsko sjećanje i 2. Demokratski angažman i građansko sudjelovanje. Druga Cjelina sastoji se od tri Mjere – Bratimljenje gradova, Umrežavanje gradova i Projekti civilnoga društva.

Predstavljanje Programa održat će se u utorak, 8. studenoga 2016. godine, u Osijeku, u Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije (Županijska 4) s početkom u 10 sati.

Za potvrdu sudjelovanja, molimo da se prijavite do 4. studenoga 2016. godine na e-mail:  edic-osijek@obz.hr

Tijekom predstavljanja bit će pojašnjeni ciljevi i prioriteti Programa, rokovi za prijavu i način prijave te primjeri projekata iz Osječko-baranjske županije kojima su u 2016. godini odobrena bespovratna sredstva.

Program će predstaviti djelatnici Ureda za udruge Vlade RH. Ured i u novom programskom i financijskom razdoblju (2014-2020) ima ulogu nacionalne kontakt točke za ovaj Program, što podrazumijeva provedbu aktivnosti s ciljem promocije Programa te pružanje tehničke i savjetodavne podrške potencijalnim prijaviteljima.

Program radionice možete pronaći ovdje.

Kontakt za dodatne informacije: e-mail edic-osijek@obz.hr, tel 031/221 839, web: EDICOSIJEK 

 

Izvor:https://udruge.gov.hr/

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)