Razvojna agencija Zagreb: prijave za studentsko Business Plan natjecanje

Razvojna agencija Zagreb u sklopu projekta Postani/ostani poduzetnik (POP) raspisuje natječaj za studente na području grada Zagreba kojemu je cilj uspješno promovirati mogućnosti za ulazak i ostanak u poduzetništvu na području Grada Zagreb kroz učenje za poduzetništvo i kampanje za promociju studentskog i start up poduzetništva te učenja za isto.

RAZA poziva sve studente (redovne ili izvanredne) na području grada Zagreba da svojom inovativnošću kroz pisanje poslovnog plana postanu poduzetnici, a nakon prijava će biti odabrani timovi koji će nastaviti natjecanje uz mentorsku podršku pa će na kraju najboljima biti dodijeljene nagrade: napredna edukacija za stjecanje poduzetničkih vještina u protuvrijednosti 8.000,00 kn. Također, najbolji tim će u Tehnološkom parku Zageb dobiti mogućnost korištenja radnog prostora te usluge poslovnog savjetovanja, mentorstva, umrežavanja i edukacije za razdoblje od 6 mjeseci (u kunskoj protuvrijednosti iznosilo bi to 15.000,00 kn).

Više informacija o natječaju, kao i svu potrebnu dokumentaciju možete pronaći na stranicama Razvojne agencije Zagreb, a rok za prijavu je 14.1.2015. godine.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)