Ured za udruge priprema dvije kreativne radionice o programu Europa za građane 2014-2020

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske organizira dvije kreativne radionice u sklopu programa Europa za građane 2014-2020, koje će se održati u ponedjeljak i utorak, 30. i 31. siječnja 2017. s početkom u 8.45h, u prostoru Impact Hub, Vlaška ulica 70E, Zagreb.

Cilj kreativnih radionica je upoznati sudionike s Programom na praktičan i zabavan način te pružiti detaljnije informacije o strukturi, ciljevima i prioritetima Programa, kao i načinu prijave projektnih prijedloga. Idući rok za prijavu projekata za dobivanje sredstava za sve Mjere Programa je 1. ožujka 2017. godine. Zainteresirani sudionici mogu se prijaviti na isključivo jedan od navedenih termina održavanja radionice (30. ili 31. siječnja 2017.), a svaka organizacija može prijaviti samo jednu osobu. Radionice imaju isti sadržaj, no zbog novog koncepta rada i ograničenog broja sudionika održavaju se u odvojenim terminima.

Prijave je moguće izvršiti isključivo popunjavanjem online prijavnica, najkasnije do četvrtka, 26. siječnja 2017. godine.

Više informacija i prijavnice za radionice možete pronaći na stranicama Ureda za udruge.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)