Hrvatski Telekom: Prijavite svoj društveno angažiran projekt na HT-ov natječaj “Zajedno smo jači”!

Jubilarni deseti donacijski natječaj Hrvatskog Telekoma, “Zajedno smo jači”, poziva sve udruge, organizacije i ustanove koje promiču bolju kvalitetu života pojedinih dijelova zajednice ili zajednice u cjelini da svoje humanitarne, edukacijske ili ekološke projekte i ove godine prijave na natječaj i osvoje vrijedne novčane donacije! Prijavite svoje pozitivne projekte do 30. rujna 2015.

Imate dobru ideju za projekt od društvenog značaja, ali nemate financijska sredstva za njegovo ostvarenje? Ništa zato, prijavite svoj projekt na “Zajedno smo jači” donacijski natječaj i pretvorite svoju ideju u stvarnost uz pomoć Hrvatskog Telekoma!

Prijavite svoj društveno angažiran projekt u jednu od triju kategorija:

 1. Tehnologija i komunikacija,
 2. Edukacija i digitalizacija te
 3. Okoliš i napredak.

U svakoj od ovih kategorija donacijom će se nagraditi četiri projekta s maksimalno 90.000 kuna, a ukupni iznos donacija za sve nagrađene projekte iznosi 720.000 kuna.

Stručno će povjerenstvo provjeriti usklađenost vašega prijavljenog projekta s uvjetima sudjelovanja i odlučiti o 36 projekata (po 12 iz svake kategorije) koji ulaze u drugi krug. Nakon toga, internim glasanjem, zaposlenici HT-a odabiru po 6 projekata iz svake kategorije koji idu u zadnji izborni krug. Za 9 finalista glasa se javno na mrežnoj stranici www.zajednosmojaci.hr, do zaključno 9. studenoga 2014. godine, a pobjednici će biti proglašeni 12. studenoga 2014. godine.

Projekt “Zajedno smo jači” bit će u cijelosti predstavljen i na stranici natječaja na Facebookufacebook.com/zajednosmojaci.hr. U prijavi preko obrasca važno je što jasnije i jezgrovitije opisati projekt. Prijave traju od 1. rujna do 30. rujna 2015. godine,

* Detaljne informacije o uvjetima i pravilima prijave potražite na sljedećoj poveznici => www.zajednosmojaci.hr

2 komentara na “Hrvatski Telekom: Prijavite svoj društveno angažiran projekt na HT-ov natječaj “Zajedno smo jači”!

 1. Postojimo već 5 godina i otkrivamo nove članove sa povišenim šećerima u krvi mjerimo svim Velikogoričanima sve besplatno i dobro bi na došla potpora .Sve to radimo za poboljšanje života posebno starijoj populaciji ali i mladima.

  • Poštovani,
   Centar za civilne inicijative provođenjem Programa Emisija podupire organizacije civilnoga društva objavljivanjem natječaja, podrškom i informiranjem te savjetovanjem i edukacijama.
   Ako ste zainteresirani za tu vrstu podrške, kako biste kroz natječaje i donacije ostvariti financiranje vaših projekata i aktivnosti, budite slobodni javiti nam se na cci@e-misija.info, a ako se prijavite na našu listu primatelja Biltena, bit ćete pravodobno informirani o svim natječajima i ostalim važnim informacijama za djelovanje.
   S poštovanjem,
   Nikolina Turčinović Dupor
   Program e-misija

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)