Informativna radionica u Zagrebu (FEAD)

13. prosinca 2017. u Zagrebu će se održati info -radionica za potencijalne prijavitelje u okviru trenutno objavljenog Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane i/ili osnovne materijalne pomoći – faza II“, sufinanciranog iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije (FEAD).

Cilj info-radionice je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima, kriterijima Poziva te postupcima za prijavu i dodjelu sredstava za provedbu projekata.

Info-radionica se održava u Kući Europe (Ban Centar), Augusta Cesarca 4, Zagreb, u vremenu od 11:00 do 15:00 sati.

Za prijavu sudjelovanja potrebno je popuniti on-line prijavni obrazac https://goo.gl/YXGsyZ

Prijave se zaprimaju do utorka, 12.12.2017. do 12:00 sati. Svi sudionici koji su poslali prijavu bit će povratno obaviješteni o njenom statusu. Sudjelovanje na informativnoj radionici je besplatno, a organizator će za sudionike osigurati osvježenje tijekom pauze, kao i radne materijale.

Uz info-radionicu u Zagrebu, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku organizirat će info radionice i u drugim gradovima.

Za više informacija o točnim lokacijama, terminu održavanja i načinu prijave na radionice potrebno je pratiti mrežne stranice:
www.strukturnifondovi.hr
www.fead.hr
www.mdomsp.hr

 

Izvor:http://www.mspm.hr

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)