ISTO 2016 WORLD CONGRESS, Driving tourism through inclusion“.

ISTO 2016 Svjetski kongres,  održati  će se u Zagrebu od 18. do 21. listopada 2016. godine, pod nazivom „ISTO 2016 WORLD CONGRESS, Driving tourism through inclusion“.

 

Ovaj Kongres će biti izravni nastavak prethodnog izdanja, koje je održano u Sao Paolu,tako što predstavlja nastavak inicijative koja je pokrenuta s ciljem ojačanja Svjetske organizacije koja služi svojim članovima s ciljem promicanja socijalnog turizma.

 

Bilo da ste ISTO član ili ne, turistički djelatnik, hotelski ili ugostiteljski objekt, javno tijelo, sindikat, odnosno društvena organizacija, sveučilište … a najviše od svega ako Vas zanima socijalni, solidarni i odgovorni turizam, nadamo se da se vidimo u Zagrebu, gdje ćete također imati priliku da otkrijete prekrasnu Hrvatsku i da Vam predstavimo Zagreb kao domaćina kongresa! Glavni predmet i teme kongresa pripremljeni su oko pojma uključenosti.

 

Kongres pod nazivom “Tourism through inclusion”, tijekom kongresa raspravlja o tri glavna područja:

• Dostupan turizam za sve

• Socijalna politika, pokretač rasta domaćeg turizma

• Turizam za razvoj regije i održivost

 

Kongres se održava pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i gradonačelnika Grada Zagreba, Ministarstva turizma, Ministarstva socijalne politike i mladih, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske turističke zajednice, Instituta za turizam, Hrvatskog Ferijalnog i hostelskog saveza i mnogih drugih. Za dodatne informacije o ISTO 2016 Svjetskom kongresu posjetite nas na web stranici http://web.penta-pco.com/ isto2016.

 

Registracija i Hotelski dostupni su na internetu.

 

Izvor:http://www.iztzg.hr/

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)