Izmjena natječajne dokumentacije u okviru Objedinjenog natječaja u području prevencije ovisnosti i zlouporabe droga

Ured za suzbijanje zlouporabe droga je 14. travnja objavio  izmjenu natječajne dokumentacije Poziva za Natječaj projekata udruga u Republici Hrvatskoj za dodjelu financijskih sredstava u okviru raspoloživih sredstava iz dijela prihoda od igara na sreću u području prevencije ovisnosti i suzbijanja zlouporabe droga za 2017. godinu.

U objavljenim obrascima za procjenu kvalitete/vrijednosti projekata udruga B9 i B9.1 učinjene su manje izmjene forme i sadržaja radi usklađivanja s aplikacijom Potpora plus. Slijedom izmijene obrazaca B9 – Obrazac za ocjenu prijedloga projekata udruga i B9.1 – Obrazac za procjenu kvalitete prijedloga projekata udruge (EDPQS), mijenjaju se i Upute za prijavitelje na način da se:

Na stranici 17 u poglavlju 2.1. d) Ostvarivanje prednosti u financiranju , broj 26 mijenja u 25.

Izmjenjene upute za prijavitelje kao i obrasce možete pronaći na mrežnoj stranici Ureda za suzbijanje zlouporabe droga.