Ministarstvo turizma: Natječaj za sufinanciranje programa i projekata strukovnih udruga u turizmu

Na javni natječaj mogu se javiti strukovne udruge u turizmu i/ili ugostiteljstvu koje statutom imaju utvrđeno djelovanje u području turizma i/ili ugostiteljstva.
Predmet Javnog natječaja je dodjela bespovratnih sredstava Ministarstva za sufinanciranje programa i projekata u 2015. godini usmjerenih na podizanje kvalitete ljudskih potencijala u turizmu i ugostiteljstvu te jačanje konkurentnosti turističke ponude.

Za dodjelu bespovratnih sredstava prihvatljive aktivnosti su programi stručnog usavršavanja i osposobljavanja:

– seminari, radionice, kongresi, kao i drugi oblici stjecanja novih kompetencija znanja i vještina
– projekti uvođenja inovativnosti u turizmu i ugostiteljstvu

Ukupna planirana vrijednost Javnog natječaja je 2.800.000,00 kn.

Natječajna dokumentacija koja uključuje Odluku o provedbi javnog natječaja o sufinanciranju strukovnih udruga u turizmu i/ili ugostiteljstvu, Upute za prijavitelje s obrascem za procjenu programa ili projekta, Obrazac opisa programa ili projekta, Obrazac proračuna programa ili projekta, Obrazac Izjave o partnerstvu, Obrazac životopisa – Europass, Obrazac ugovora, Obrazac opisnog izvještaja te Obrazac financijskog izvještaja provedbe programa ili projekta sastavni je dio ovog Javnog natječaja a nalazi se, kao i dodatni materijali (Strategija razvoja turizma Republike Hrvatske do 2020. godine), na mrežnim stranicama Ministarstva turizma: www.mint.hr i mrežnim stranicama Ureda za udruge www.uzuvrh.hr.

Natječaj je otvoren do 07. svibnja 2015. godine.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)