Natječaji unutar programa IPA – komponenta: “Pomoć u tranziciji i izgradnja institucija” za 2012

Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU objavila je tri poziva za dostavu projektnih prijedloga s rokom dostave do 27. lipnja 2014. Natječaji će se financirati iz programa pretpristupne pomoći IPA 2012 – Nacionalni program za Hrvatsku u okviru programa IPA – komponenta: “Pomoć u tranziciji i izgradnja institucija” za 2012.:

1. Poticanje inovativnih oblika filantropije u lokalnim zajednicama za potporu održivosti organizacija civilnog društva za projekte koji osiguravaju učinkovitu provedbu EU standarda u poticanju inovativnih oblika filantropije u Republici Hrvatskoj kroz afirmiranje organizacija civilnog društva kao ravnopravnih partnera u poticanju filantropskih inicijativa na lokalnoj razini, razvoj više-sektorskih partnerstava i promicanju individualne i korporativne filantropije u Republici Hrvatskoj.

2. Jačanje lokalnih partnerstava za otvorenu vlast i borbu protiv korupcije u odgovornom upravljanju prirodnim resursima za aktivnosti koje će dodatno osnažiti kapacitete i uključenost organizacija za civilno društvo u aktivnoj suradnji s javnim institucijama u području odgovornog upravljanja javnim dobrima i prirodnim resursima.

3. Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za osiguravanje djelotvorne provedbe standarda EU u ostvarenju ljudskih prava za projekte koji osiguravaju djelotvornu provedbu standarda EU u ostvarenju ljudskih prava u Republici Hrvatskoj kroz afirmiranje organizacija civilnog društva kao ravnopravnih partnera u osiguranju dosljednog ostvarivanja ljudskih prava i izgradnju mreže organizacija civilnog društva, kao i među-sektorske suradnje radi pomoći ranjivim skupinama u pristupu ljudskim pravima u Hrvatskoj.

Više o natječajima pročitajte ovdje

 

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)