Održan 6. sisački Sajam nevladinih organizacija

Na sisačkoj je Gradskoj tržnici “Kontroba” 6. prosinca 2014. godine održan 6. Sajam nevladinih organizacija i institucija povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera i Međunarodnog dana ljudskih prava.

Agencija lokalne demokracije Sisak u sklopu projekata “Volonterska mreža grada Siska” i “Volonterski centar Sisak”, a u suradnji s Gradom Siskom i Domom za starije i nemoćne osobe Sisak, povodom Međunarodnog dana volontera (5.12.) i Međunarodnog dana ljudskih prava (10.12.).

Sajam se održava svake godine, a namijenjen je predstavljanu svih organizacija i institucija koje promoviraju volonterstvo i ljudska prava te poticanja volonterstva među građanima.

Na ovogodišnje Sajmu okupilo se 14 organizacija i institucija i to: Udruga žena liječenih od bolesti dojki, Udruga za zaštitu životinja Patronus, Gradski muzej Sisak, Građanska inicijativa “Moj grad Sisak”, Udruga invalida rada grada Siska, Županijski sud u Sisku-Odjel za podršku žrtvama i svjedocima, Dječji vrtić Sisak Novi, Udruga slijepih SMŽ-Sisak, Koordinacija udruga mladih Sisak i Klub mladih Sisak, Centar za žene Adela, Projekt građanskih prava, Info centar za mlade Sisak, Udruga Banica te Agencija lokalne demokracije Sisak i Volonterski centar Sisak.

Sajam je održan uz suradnju s Gradskom tržnicom Sisak te zalaganjem volontera, a projekte financiraju Ministarstvo socijalne politike i mladih i Grad Sisak.

 

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)