PODSJETNIK – Poziv na radionicu pod nazivom „Zagovarajmo smisao našeg djelovanja“

Radionica će se održati 3. lipnja, 2014. u maloj vijećnici Bjelovarsko-bilogorske županije, Dr. Ante Starčevića 8, Bjelovar od 9.30 – 16.30 sati.

Cilj ove radionice je progovoriti o društvenom značaju i dodanoj vrijednosti koju mi, organizacije civilnoga društva stvaramo u našem društvu. Polaznici će imati priliku čuti o elementima zagovaranja, izraditi svoj prijedlog „strategije zagovaranja“ ali i aktivno sudjelovati u raspravi sa svim dionicima iz zajednice na temu „što želimo zagovarati u našoj županiji“. Očekujemo da će na radionici sudjelovati i djelatnici Bjelovarsko-bilogorske županije koji će takodjer doprinijeti kvaliteti rasprave o procesima zagovaranja. Radionicu će voditi djelatnici i suradnici Centra za civilne inicijative.

Broj sudionika je ograničen na 20. Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija kojeg provode udruge Centar za civilne inicijative iz Zagreba, IKS iz Petrinje, S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja iz Virovitice i Savez za pravedno društvo iz Bjelovara. Molimo vas da prijavu pošaljete najkasnije do 2.6.2014. u 17.00 sati  na e-mail: szpd@e-misija.info Kriterij odabira polaznika za radionicu bit će redoslijed prijave za radionicu. Svi prijavljeni na radionicu dobit će obavijest je li njihova prijava prihvaćena ili ne. Tim e-misija

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)