Poziv na edukaciju “Kako kompostirati?”, Zagreb

Program Emisija u suradnji s Dječjim vrtićem Prečko upućuje poziv na edukaciju

Radionica će se održati u četvrtak, 3. ožujka 2016. godine, u prostoru Dječjeg   vrtića Prečko – objekt “Marles”, Jarnovićeva 23, Zagreb od 15.00 do 19.00 sati.
 
Cilj ove radionice je potaknuti udruge i njene članove kao i institucije odgoja i obrazovanja na aktivno osvješćivanje svojih korisnika, članova i djelatnika odgovornom odnosu prema prirodi i razvrstavanju organskog otpada te metodama kompostiranja.

Radionica je namijenjena odgojiteljima, učiteljima i stručnim djelatnicima, roditeljima i djeci mlađe dobi te članovima udruga i ostalih organizacija civilnoga društva.

Opis radionice // U prethodno pripremljeni komposter će se metodom primjerenom uvjetima dječjeg vrtića započeti proces kompostiranja organskog materijala u prostoru vrtićkog dvorišta, uz detaljno objašnjenje različitih elemenata i postupaka od kojih se sastoji proces kompostiranja, sve uz stručno vodstvo trenerice iz Centra za civilne inicijative. U sklopu radionice bit će prikazana prezentacija o razlozima i metodama kompostiranja te upute za praktično kompostiranje.

Radionica je organizirana u sklopu programa  E-misija[1].

Sudjelovanje na radionici je besplatno. Hrana, piće i putni troškovi nisu osigurani.

Broj mjesta na radionici je ograničen na 20, stoga će redoslijed zaprimanja prijava biti kriterij prihvaćanja prijave.

Program E-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode organizacije: Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. Virovitica  u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Jedan komentar na “Poziv na edukaciju “Kako kompostirati?”, Zagreb

  1. Program E-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode organizacije: Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. Virovitica  u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)