Poziv na radionicu pod nazivom „Kako procijeniti učinkovitost vaše organizacije“

Za: organizacije s područja Virovitičko – podravske županije

 

Radionica  će se održati u srijedu 27. travnja 2016. u Virovitici, u prostorijama Centra za socijalnu skrb, Vladimira Nazora 1, Virovitica od 11.00 do 15.00 sati.

 

Cilj radionice je upoznati sudionike sa ček listom pod nazivom  „Peteljka“ za  samo – procjenu praćenja i samo-vrednovanja OCD. Podaci dobiveni ovom  analizom čine osnovu za izgradnju kapaciteta organizacije u području organizacijskog razvoja i upravljanja organizacijom.  Analiza je prvi korak koji vodi prema jačanju kapaciteta organizacije, a bazirana je na samo-procjeni deset  područja organizacijskog razvoja, a rezultati daju jasne informacije kojim područjima treba posvetiti više pažnje. Nakon procesa samo-procjene slijedi rad na razvoju kapaciteta i jačanju onih područja organizacijskog razvoja koja se tijekom samo-procjene pokažu kao manje razvijena.

 

Broj sudionika je ograničen na 20.

Radionicu će voditi  djelatnici Centra za civilne inicijative.

Broj sudionika je ograničen na 20.

Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija[1].

 

Molimo vas da prijavu pošaljete najkasnije do utorka  26.04.2016. u 12.00 sati na e-mail: : sos@e-misija.info (T. 033 721 500, Davor Deskar) 

Kriterij odabira polaznika za radionicu bit će redoslijed prijave za radionicu. Svi prijavljeni na radionicu dobit će obavijest da li je njihova prijava prihvaćena ili ne.

 

Kod prijave molimo  vas da nam pošaljete slijedeće podatke: Ime i prezime prijavitelja, naziv organizacije iz koje dolazite, kontakt telefon i e-mail adresu. Ovi podaci potrebni su nam za pravovremeno ažuriranje baze podataka.

Prostor održavanja radionice pristupačan je za osobe s invaliditetom.

 

Tim e-misija

[1] E-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode organizacije: Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. telefon – Poziv u pomoć  u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)