Poziv na predlaganje predstavnika organizacija civilnoga društva za zamjenika/cu člana Odbora za praćenje Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.”

Rok za dostavu kandidatura za zamjenika/cu člana Odbora za praćenje u području djelovanja: društveno poduzetništvo je petak 8. prosinca

Sukladno činjenici da je predstavnica organizacija civilnoga društva, zamjenica člana Odbora za praćenje Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.” iz područja djelovanja: društveno poduzetništvo podnijela ostavku na članstvo u navedenom Odboru, potrebno je izabrati novog zamjenika/cu člana.

Odbor za praćenje Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.”  stalno je tijelo uspostavljeno s ciljem praćenja provedbe Programa i napretka u ostvarenju njegovih ciljeva uzimajući u obzir financijske podatke, zajedničke te specifične pokazatelje.
Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava kao Upravljačko tijelo za Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020. uspostavilo je i predsjeda radom Odbora za praćenje te je odgovorno za provedbu svih aktivnosti u radu. Odbor za praćenje se sastoji od predstavnika tijela državne uprave, tijela regionalne i lokalne samouprave, gospodarskih i socijalnih partnera, te predstavnika civilnog društva.

Molimo sve zainteresirane organizacije civilnoga društva da putem obrasca dostave prijedloge kandidata za zamjenika/cu člana Odbora za praćenje Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.” iz područja djelovanja: društveno poduzetništvo

Rok za dostavu kandidatura je petak 8. prosinca.

Prijedlozi se dostavljaju direktno Uredu za udruge na elektroničku adresu: savjet@udruge.vlada.hr  ili članovima Savjeta za razvoj civilnoga društva – predstavnicima udruga prema području djelovanja, a popis članova s elektroničkim adresama pronađite ovdje.

 

Izvor:https://udruge.gov.hr

 

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)