Poziv na radionicu pod nazivom „ Četiri koraka do pravednog društva“

Radionica će se održati  u utorak 25. ožujka 2014. u prostorijama Multimedijalnog centra Kopriva,adresa: Ilica 196, Zagreb,   od 15.00 -19.00 sati.

Cilj radionice je upoznati predstavnike organizacija civilnog društva i institucija lokalnih zajednica sa strategijom „Četiri koraka do pravednog društva“, te ih potaknuti da u svojim aktivnostima promiču načela iz strategije.

Na radionici po modelu world caffea obrađivat će  se sljedeće teme:

–          Ravnopravnost

–          Transparentnost

–          Miroljubiva politika suradnje u politici i gospodarstvu

–          Razvoj znanosti

Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija. Predavači na radionici će biti predstavnici Saveza za pravedno društvo iz Bjelovara.

Sudjelovanje na radionici je besplatno. Hrana, piće i putni troškovi nisu osigurani.

Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na  e-mail:  cci@e-misija.info

Broj mjesta na radionici je ograničen na 20, stoga ćemo prijave primati po redoslijedu njihovog zaprimanja. Program e-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode organizacije: Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. Virovitica  u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)