Poziv na radionicu pod nazivom “Dobra ekonomija kao strategija prijelaza u održivu zajednicu”

Za: organizacije s područja Bjelovarsko-bilogorske županije

 

Radionica  će se održati u četvrtak, 28. travnja 2016. godine u Bjelovaru u prostorijama Doma mjesnog odbora Stjepan Radić, Andrije Mohorovičića 59, Bjelovar, od 11.00 do 15.00 sati.

Cilj ove radionice je upoznati predstavnike organizacija civilnoga društva i predstavnike lokalne zajednice s koracima kojima možemo ostvariti održivu zajednicu: umanjiti i ukloniti društvenu nejednakost, očuvati i razvijati prirodne i društvene resurse, osnažiti lokalnu zajednicu samoorganiziranjem građana i podupirati kvalitetu života društva uopće. Na radionici će biti predstavljeni primjeri dobre ekonomije iz Hrvatske, Europe i svijeta.

 

Radionicu će voditi djelatnici Centra za civilne inicijative.

Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija[1].

Sudjelovanje na radionici je besplatno. Hrana, piće i putni troškovi nisu osigurani.

 

Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na e-mailszpd@e-misija.info   (Predrag Radojčić:  098 981 0867) najkasnije do srijede 27. travnja 2016.

Broj mjesta na radionici je ograničen na 20, stoga će redoslijed zaprimanja prijava biti kriterij prihvaćanja prijave.

 

Kod prijave molimo  vas da nam pošaljete slijedeće podatke: Ime i prezime prijavitelja, naziv organizacije iz koje dolazite, kontakt telefon i e-mail adresu. Ovi podaci potrebni su nam za pravovremeno ažuriranje baze podataka.

Prostor održavanja radionice pristupačan je za osobe s invaliditetom.

 

Tim e-misija

[1] E-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode organizacije: Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. telefon – Poziv u pomoć u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)