Poziv na radionicu pod nazivom „Osnove financija za organizacije civilnog društva“

Radionica će se održati  održati u četvrtak, 19. prosinca 2013. u Vrbovcu, u prostorima Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec,Kolodvorska 1,Vrbovec od 14-18 sati.

Cilj radionice je proširiti znanje predstavnika organizacija civilnoga društva i ostalih dionika iz lokalne zajednice s područja Zagrebačke županije o osnovama vođenja financija za neprofitni sektor.

Na radionici će biti obrađivane sljedeće teme:
– RNO broj
– blagajna /uplata isplata, blagajnički izvještaj
– otvaranje i obrada putnih naloga, putnih računa, pokrivanje troškova putovanja za zaposlenike, članove udruge, volontere, honorarno zaposlene osobe, korištenje privatnog vozila u službene svrhe
– ugovori o djelu, autorski ugovori – kada koji ugovor, porezi i doprinosi po pojedinim ugovorima
– dokumenti koje svaka udruga treba imati: popis opreme i sitnog inventara (označavanje opreme), popis članova.

Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija kojeg provode udruge Centar za civilne inicijative iz Zagreba, IKS iz Petrinje, S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja iz Virovitice i Savez za pravedno društvo iz Bjelovara.

Predavač na radionici će biti Mladen Djurkinjak iz Centra za civilne inicijative.

Sudjelovanje na radionici je besplatno. Maksimalni broj sudionika je 18. Kriterij odabira polaznika za radionicu bit će redoslijed prijave za radionicu. Organizacije civilnoga društva mogu prijavti samo jednu osobu.

Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail: cci@e-misija.info

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)