Poziv na radionicu pod nazivom „Partnerstvo u zajednici“

Za: organizacije s područja Virovitičko – podravske županije

 

Radionica će se održati u petak 22. travnja 2016.u prostorijama Hotela Dukat, Trg sv. križa 4, Orahovica

od 10.00 do 14.00 sati.

 

Cilj radionice je proširiti znanje sudionika s područja stvaranja i održavanja partnerstva. Govorit ćemo o prednostima partnerstva u zajednici, zajedničkom rješavanju problema, uključivanju svih dionika u stvaranje boljih i konstruktivnih zajednica u županiji.

Broj sudionika je ograničen na 20. Preporučujemo da na radionicu dođu predstavnici organizacija civilnoga društva i predstavnici institucija u lokalnoj zajednici kao i jedinica lokalne samouprave čije se partnerstvo potiče i u natječajima za provedbu projekata iz EU fondova.

Radionicu će voditi  djelatnici Centra za civilne inicijative.

Broj sudionika je ograničen na 20.

Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija[1].

Molimo vas da prijavu pošaljete najkasnije do četvrtka 21.04.2016. u 12.00 sati na e-mail: : sos@e-misija.info (T. 033 721 500, Davor Deskar) 

Kriterij odabira polaznika za radionicu bit će redoslijed prijave za radionicu. Svi prijavljeni na radionicu dobit će obavijest da li je njihova prijava prihvaćena ili ne.

 

Kod prijave molimo  vas da nam pošaljete slijedeće podatke: Ime i prezime prijavitelja, naziv organizacije iz koje dolazite, kontakt telefon i e-mail adresu. Ovi podaci potrebni su nam za pravovremeno ažuriranje baze podataka.

Prostor održavanja radionice pristupačan je za osobe s invaliditetom.

 

Tim e-misija

 

[1] E-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode organizacije: Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. telefon – Poziv u pomoć  u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)