Poziv na radionicu pod nazivom „Partnerstvo u zajednici“

Za: organizacije s područja Bjelovarsko-bilogorske županije

 

Radionica će se  održati u četvrtak 14. travnja 2016. u prostorijama Doma mjesnog odbora Stjepan Radić,

Andrije Mohorovičića 59, Bjelovar od 12.00 do 16.00 sati.

 

Cilj radionice je proširiti znanje sudionika s područja stvaranja i održavanja partnerstva. Govorit ćemo o prednostima partnerstva u zajednici, zajedničkom rješavanju problema, uključivanju svih dionika u stvaranje boljih i konstruktivnih zajednica u županiji.

Broj sudionika je ograničen na 20. Preporučujemo da na radionicu dođu predstavnici organizacija civilnoga društva i predstavnici institucija u lokalnoj zajednici kao i jedinica lokalne samouprave čije se partnerstvo potiče i u natječajima za provedbu projekata iz EU fondova.

Radionicu će voditi  djelatnici Centra za civilne inicijative.

Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija[1].

Molimo vas da prijavu pošaljete najkasnije do 13.04.2016. u 12.00 sati na e-mail: :  szpd@e-misija.info  (Predrag Radojčić 098 981 0867)

Kriterij odabira polaznika za radionicu bit će redoslijed prijave za radionicu. Svi prijavljeni na radionicu dobit će obavijest da li je njihova prijava prihvaćena ili ne.

 

Kod prijave molimo  vas da nam pošaljete slijedeće podatke: Ime i prezime prijavitelja, naziv organizacije iz koje dolazite, kontakt telefon i e-mail adresu. Ovi podaci potrebni su nam za pravovremeno ažuriranje baze podataka.

 

Tim e-misija

[1] E-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode organizacije: Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. telefon – Poziv u pomoć  u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)