Poziv na radionicu pod nazivom „Praćenje i samovrednovanje napretka rada organizacije“

Za udruge i institucije lokalne zajednice u Bjelovarsko bilogorskoj županiji:

Radionica će se održati u četvrtak, 22. svibnja 2014. u Velikoj vijećnici Bjelovarsko bilogorske županije, Dr Ante Starčevića 8, Bjelovar, od 15 – 19 sati.

Cilj radionice je proširiti znanje predstavnika organizacija civilnoga društva s područja Bjelovarsko – bilogorske županije o kvalitetnome vođenju i praćenju rada organizacije.
Radionicu će voditi djelatnici Centra za civilne inicijative.
Broj sudionika je ograničen na 20. Preporučujemo da na radionicu dođe minimum dvoje, a maksimum troje sudionika po organizaciji. Kako bi se mogao pratiti sadržaj radionice i aktivno sudjelovati molimo da sudionici sa sobom ponesu prijenosna računala, tako da po jednoj organizaciji bude barem jedno prijenosno računalo. Sudionici će na radionici vršiti procjenu rada svoje organizacije u različitim područjima djelovanja: financijsko poslovanje, strateške odrednice udruge, poznavanje ključnih korisnika, planiranje aktivnosti, dobro upravljanje udrugom, marketing i odnosi s javnošću, management volontera te partnerstvo i suradnja.
Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija kojeg provode udruge Centar za civilne inicijative iz Zagreba, IKS iz Petrinje, S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja iz Virovitice i Savez za pravedno društvo iz Bjelovara.
Molimo vas da prijavu s naznakom naslova radionice pošaljete najkasnije do 20.05. u 12.00 sati na e-mail: szpd@e-misija.info
Kriterij odabira polaznika za radionicu bit će redoslijed prijave za radionicu. Svi prijavljeni na radionicu dobit će obavijest je li njihova prijava prihvaćena ili ne.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)