Poziv na radionicu „Upravljanje udrugom“ – Kako jednostavno ostvariti održivo upravljanje udrugom?, Virovitica

Za: organizacije civilnoga društva s područja Virovitičko-podravske županije

Poziv na radionicu pod nazivom

„Upravljanje udrugom“ – Kako jednostavno ostvariti održivo upravljanje udrugom?

koja će se održati u srijedu, 31. svibnja 2017. godine, od 13.00 do 17.00 sati, u prostoru ‘Male sale’ Virovitičko-podravske županije, Trg Ljudevita Patačića 1, Virovitica

Poštovani,

Cilj ove radionice je izgraditi kapacitete članova/volontera/djelatnika organizacija civilnoga društva i ustanova u lokalnoj zajednici u održivom upravljanju organizacijom civilnoga društva.

Tijekom radionice ćemo proći osnove upravljanja udrugom u širem smislu: odnosno u organizacijskom, financijskom te u smislu održivosti, odnosno razraditi kroz primjere jednostavnih, jeftinih i lako primjenjivih metoda sve aspekte usklađivanja organizacije s održivim razvojem. Po dovršetku radionice, moći ćete se priključiti programu razvoja udruge, prema održivom upravljanju. Po dovršetku procesa udruga će dobiti uvjerenje, kojim dokazujete uspješnu primjenu održivih metoda u vašoj organizaciji. Udruge imaju prilike i razviti suradnju s programom E-misija na način da postanete lokalna organizacija-mentor, koja će se priključiti ovom programu usklađivanja upravljanja s održivim razvojem.

Radionicu će voditi  djelatnici Centra za civilne inicijative.

Broj sudionika je ograničen na 20.

Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija[1].

Sudjelovanje na sastanku i svim radionicama, seminarima i javnim tribinama u sklopu programa E-misija je besplatno. Hrana, piće i putni troškovi nisu osigurani.

Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail: ured@cci.hr (T. 098 877 410, Nikolina Turčinović Dupor).

[1] E-misija je dio Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg provodi Centar za civilne inicijative uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)