Poziv na radionicu pod nazivom „ Vođenje radionica i komunikacija s grupom“

Radionica će se održati u petak, 19. rujna 2014. u prostorijama Narodne knjižnice i čitaonice Topusko,
adresa: Trg Bana Jelačića 1, Topusko, od 10.00 -15.00 sati.

Poštovani,

Cilj radionice je pružiti sudionicima osnovna znanja o vođenju radionica i komunikaciji s grupom. Na radionici će se govoriti o temama koje se odnose na strukturu i vođenje radionica, metodologiju rada, kvalitete voditelja i međuodnos voditelja i grupe. Problematizirati će se teme vezane za grupnu dinamiku i tehnike rada, a tijekom cijele radionice sudionicima će biti predstavljeni primjeri različitih interaktivnih vježbi, koje mogu koristiti u radu sa različitim grupama korisnika.

Radionicu će voditi djelatnici Centra za civilne inicijative.

Broj sudionika je ograničen na 20. Na radionicu mogu doći osobe koje imaju iskustvo u pripremi i vođenju radionica, kao i osobe koje do sada nisu imale priliku voditi radionice, a žele naučiti osnovne metode i način rada s grupom.
Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija

Sudjelovanje na radionici je besplatno. Hrana, piće i putni troškovi nisu osigurani.

Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail: gdramac@gmail.com

Broj mjesta na radionici je ograničen na 20, stoga ćemo prijave primati po redoslijedu njihovog zaprimanja.