Poziv na radionicu: “Projekti kao odgovor na stvarne potrebe lokalne zajednice”

Za organizacije civilnoga društva s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije

Poziv na radionicu pod nazivom

“Projekti kao odgovor na stvarne potrebe lokalne zajednice”

koja će se održati u ponedjeljak, 29. veljače 2016. godine u prostorijama Centra za civilne inicijative, Grada Mainza 24, Zagreb od 12.00 do 16.00 sati.

 

Cilj radionice je proširiti znanje predstavnika organizacija civilnoga društva s područja  Grada Zagreba i Zagrebačke županije metodama i načinima procjene potreba ciljane grupe i lokalne zajednice i osmišljavanju projekata koji će odgovoriti na stvarne potrebe identificirane među pripadnicima ciljanih skupina. Najuspješniji projekti su oni koji svojim aktivnostima direktno odgovaraju na probleme koji zahtijevaju rješenje. Tijekom radionice radom na konkretnim primjerima utvrdit ćemo najbolje metode i tehnike kojima ćete doći do najtočnijih i najpouzdanijih metoda procjene i osmisliti načine kako ih uklopiti u vaše projekte i opravdati donatorima.

Radionicu će voditi  djelatnici Centra za civilne inicijative.

Broj sudionika je ograničen na 20.

Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija*.

Molimo vas da prijavu pošaljete najkasnije do petka 26.02.2016. u 12.00 sati na e-mail: cci@e-misija.info ili telefon 098 877 410  (Nikolina).

Kriterij odabira polaznika za radionicu bit će redoslijed prijave za radionicu. Svi prijavljeni na radionicu dobit će obavijest da li je njihova prijava prihvaćena ili ne.

Tim E-misija

*E-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode organizacije: Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. telefon – Poziv u pomoć  u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)